Hakkari Vali Yardımcısı Karadağ, Cennet ve Cehennem Vadisini gezdi

Hakkari Vali Yardımcısı Karadağ, Cennet ve Cehennem Vadisini gezdi

Hakkari Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Buğra Karadağ, Cennet ve Cehennem Vadisi Bölgesinde yürütülen yol onarım ve genişletme çalışmalarını yerinde inceledi.

 

Hakkari Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Buğra Karadağ Türkiye’nin en yüksek ikinci zirvesi olan Uludurok’un yer aldığı Cilo-Sat Dağları eteklerinde bulunan Cennet ve Cehennem Vadisi Bölgesinde yürütülen yol onarım ve genişletme çalışmalarını yerinde inceledi.
 

Vali Yardımcısı Karadağ, Hakkari il merkezi ve Yüksekova ilçesi arasında yer alan bölgede, İl Özel İdaresi ekipleri tarafından yürütülen yol çalışmalarıyla ilgili incelemelerde bulanarak ilgililerden bilgi aldı.

Bölgeyi gezen Karadağ, daha sonra Kırıkdağ Köyüne bağlı Aşağı Kırbaş Mezrasını ziyaret ederek buradaki vatandaşlarla bir araya geldi.

Karadağ, sorun ve taleplerini dinlediği vatandaşlara kendisine gösterdikleri yakın ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür etti.

62f601ab-766e-439d-afb0-bf29d08717ad.jpg

2cac6d85-f346-42bb-9abc-ff98391a019a.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.