Hakkari Üniversitesinin koronavirüs tedbirleri

Hakkari Üniversitesinin koronavirüs tedbirleri

Hakkari Üniversitesi personelini Koronavirüsten korunmak amacıyla bir dizi tedbir aldı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Çin’de başlayıp, tüm dünyayı etkisi altına alan yeni Koronavirüs salgını (Covid-19) Türkiye’de de hızlı bir artış gösterirken, Kovid-19’un yayılmasını önlemek için çeşitli kesimlerden farklı tedbirler geliyor.

YÖK Başkanı Yekta Saraç’ın bu sene bahar dönemi eğitim öğretim sürecini sadece uzaktan eğitim, açık öğretim ve dijital öğretimle sürdürmeye karar verdik açıklamasının ardından Hakkari Üniversitesi de bir dizi tedbir aldı.

Bütün üniversitelerde olduğu gibi Hakkari Üniversitesinde de bahar döneminde yüz yüze eğitim yapılmayacak.

30 Mart tarihi itibari ile online eğitim başlatan üniversitede engelli hamile ya da küçük çocuğu olan çalışanlar, 65 yaş üstü çalışanlar, kronik hastalığı olanlar idari izinli sayılırken, esnek çalışma kuralı kapsamında diğer personeller ise hafta içi her gün saat 13.00-17.00 arasında mesai yapıyor.

Öte yandan Hakkari Üniversitesi koronavis tedbirleri kapsamında il dışında bulunan bütün personeli idari izinli saydı.

Üniversiteden il dışında bulunan personellere, “İl dışında olan üniversitemiz çalışanları ikinci bir bildirime kadar idari izinli sayılacaktır. Bu süreç içerisinde dekanlıkları, müdürlükleri veya idari birimleri ile iletişim halinde olup kendiniz ve sevdikleriniz için EVDE KALIN. Sağlıklı günler dileriz” mesajı gönderildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.