Hakkari People's Coffee’den ramazan menüsü!

Hakkari People's Coffee’den ramazan menüsü!

4 yıldır Hakkari’de faaliyette bulunan People's Coffee bu yıl da geleneksel ramazan menüsü ve Antep’in meşhur tatlı çeşitleri ile hizmet vermeye devam etmektedir.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari, Van-Erciş, Mardin, Başkale, Yüksekova, Şemdinli ve son olarak açılan Uludere şubesi ile birlikte hızla büyümeye devam eden People's Coffee, ramazan menüsü ve Antep’ten getirttiği Fıstıkzade’ye ait tatlı çeşitleri ile iftarınıza renk katacak. 

People's Coffee’nin ramazan menüsünde; sekiz çeşit bulunan iftariye tabağı, günün çorbası, günün salatası, ara sıcaklar ve seçmeli olarak sunulan ana yemeklerden,” kuzu hünkar beğendi”, “külbastı tavuk”,  “beğendili köfte” ile günün tatlısı, meşrubat, çay ve su gibi çeşitler bulunmaktadır. 

Yaklaşık 110 çeşit soğuk ve sıcak içeceklerin yanı sıra Meksikan, İtalyan ve yöresel yemekleri ile hizmet veren; geleneksel tatları modern mutfakla birleştiren People's Coffee, Fısdıkzade’nin doğallık garantili baklava çeşitleri de bulunuyor.  İftar rezervasyonlarında %10 grup indirim uygulanır.

Ramazan ve Bayram için tatlı siparişi alınmaktadır.

Adres: Gazi Mh. Özdemirler Sk. Ekremoğlu Apt. No: 13 Merkez / HAKKARİ

Rezervasyon: 0438 211 10 00

1-472.jpg08-037.jpg01-139.jpg07-055.jpg

03-095.jpg

09-022.jpg04-086.jpg010.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.