Hakkari özel harekat polislerine çığ eğitimi

Hakkari özel harekat polislerine çığ eğitimi

Hakkari İl Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Şube Müdürlüğü personeline verilen çığ eğitimi öncesi kurban kesimi ve dualarla başladı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Polis Özel Harekât Daire Başkanlığı tarafından gönderilen 5 uzman personel tarafından Hakkari Özel Harekat Şube Müdürlüğü’nde görevli 1’i bayan 39 erkek olmak üzere 40 özel harekat polisine kış şartlarında doğada arama kurtarma eğitim verildi.

Hakkari İl Müftülüğünde görevli bir imamın yaptığı dualar eşliğinde Allah’a etber sesleri arasında kurban kesiminin ardından eğitim başladı.

Eğitimde, karda yürüyüş teknikleri, arama kurtarma, teknik malzemenin karda kullanımı ve tanıtımı, çığ oluşması ve çığ testi gibi konularda detaylı bilgiler verildi.

Özel Harekat Müdürlüğünde düzenlenen kış şartlarında doğada arama kurtarma eğitimi programına İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın, Özel Harekat Şube Müdürü Şaban Bayar ve çığ eğitimi görecek özel harekat polisleri katıldı.

 

01-297.jpg02-245.jpg04-099.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum