Hakkari Objektif Haber'e başarı plaketi!

Hakkari Objektif Haber'e başarı plaketi!

Hakkari Belediye Başkanlığı Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı Kültür ve Sanat Merkezi Onuncu Köy Tiyatro Topluluğu tarafından düzenlenen tiyatro programı etkinliğinde Hakkari Objektif Haber’e başarı plaketi verildi.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Belediye Kültür Merkezi Onuncu Köy Tiyatro Topluluğu tarafından hazırlanan Anton Çehov uyarlayan Neil Simon’ un “Sevgili Doktor “ adlı tiyatro oyunu Atatürk Kültür Merkezinde sergilendi.

Oyunu Hakkari Vali Yardımcısı Mehmet Nurullah Karman, İl Milli Eğitim Müdürü Veysel Durgun, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Tahir Tekin, İl Kültür ve Turizm Müdürü İdris Ağacanoğlu, Belediye Başkanlığı Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ayhan Tunç, Karadeniz bölgesinden Hakkari’yi tanıtmak amacıyla gelen gazeteciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Oyuncuların 3 skeç performansı sergilediği “Sevgili Doktor “ adlı tiyatro oyunu izleyicilerin büyük beğenisini kazandı.

Hakkari Belediye Başkanlığı Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı Kültür ve Sanat Merkezi Müdürlüğü Kültürel ve Sanatsal tüm etkinliklerde kendilerini yalnız bırakmayan Hakkari Objektif Haber ödüle layık görüldü. 

 Kültürel ve Sanatsal tüm etkinliklerde ödüle layık görünen Hakkari haber'in ödülü ise Feyzullah Taş'a verildi.

Program hatıra fotoğraflarının çekiminin ardından sona erdi. 

f80dac50-1d34-4532-8274-b095ce0e92ea.jpg

a21059e2-5e75-40b8-b294-58b98fb3a76e.jpg

1-473.jpg2-440.jpg3-360.jpg5-219.jpgghf.jpgimg_4850.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.