Hakkari Judo takımından büyük başarı!

Hakkari Judo takımından büyük başarı!

Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG) Judo Bölge Grup Müsabakaları Batman'da düzenlendi. Müsabakalara katılan Haķkarili sporcular Gençlik Spor İl Müdürü Emin Yıldırım'i ziyaret ettiler.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

8 9 şubat 2020 tarihleri arasında Batman'da düzenlenen Anadolu Yıldızlar Ligi judo ferdi müsabakalarına Hakkari'den 4 sporcu katıldı. Hakkari'nin ilk defa takım olarak temsil edildiği müsabakalarda  Mina Orhan, Kadir Erdal, Büşra Açar birincilik elde ederken; Helin Yağmur Duman ikinci olma başarısı gösterdi.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Emin Yıldırım başarılı olan sporcuları makamında kabul ederek Antrenör Serhat Akkurt ve ekibini tebrik etti.

Müdür Yıldırım, Judo antrenörü Serhat Akkurt ve ekibine 7-8 Mart 2020 tarihleri arasında düzenlenecek olan yarı final müsabakalarında başarılar diledi.

img-20200213-wa0017.jpg

img-20200213-wa0018.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.