Hakkari il yatırım komitesi ilk toplantısını gerçekleştirdi

Hakkari il yatırım komitesi ilk toplantısını gerçekleştirdi

Sekretaryası Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı Hakkâri Yatırım Destek Ofisi tarafından yapılan Hakkâri İl Yatırım Komitesi kuruldu ve ilk toplantısını gerçekleştirdi.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Valilik Toplantı Salonu’nda Hakkâri Vasi Cüneyit Orhan Toprak, başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya Yüksekova Kaymakamı Mahmut Kaşıkçı, Hakkâri Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Ömer Pakiş, Hakkâri İl Yatırım Komitesi’nde yer alan kamu kurum ve kuruluşların müdürleri ile Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı Hakkâri Yatırım Destek Ofisi Uzmanları katıldı.

İl Yatırım Komitesi’nin Çalışma Usul ve Esasları hakkında sunum yapılması ile başlayan toplantıda, Komiteye "Hakkâri İli Yatırım Destek ve Tanıtım Stratejisi" ile ilgili bilgilendirme sunumu yapıldı. Sonrasında "Hakkâri İli Yatırım Destek ve Tanıtım Stratejisi" hazırlanmasına yönelik soru, görüş ve öneriler görüşüldü.

Hakkâri İli yatırım ortamının hedefleri, amaçları, sorunları ve çözüm önerilerinin görüşüldüğü komite toplantısı bir sonraki toplantı tarihi ve gündeminin belirlenmesi ile sona erdi. 

04.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.