Hakkari HDP'den Çalışan Gazeteciler Günü mesajı

Hakkari HDP'den Çalışan Gazeteciler Günü mesajı

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Hakkari İl Eş Başkanlığı 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısı ile yayınladığı mesajda, gazetecilerin gününü kutladı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

HDP İl Eş Başkanlığının mesajında şu ifadelere yer verildi:

"10 Ocak tüm yürekli gazeteciler için anlamlı ve kutlanmaya değer bir gün olmalı. Ülkemizin her tarafında gazeteciler, 10 Ocak çalışan gazeteciler gününe yine baskı ve tutuklama furyalarıyla girdi. Basın meslek örgütlerinin açıkladığı verilere göre 2019 yılında 91 gazeteci tutuklu bulunurken, toplamda 250 gazeteci yargılanmaya tabi tutuldu. İktidarını güvenceye almak isteyen hükümet toplumun tüm kesimlerine yönelik sergilediği baskının aynısını, basına yönelikte sergilemekte. Halkların Demokratik Partisi olarak işsizliğin tavan yaptığı böylesi bir dönemde, iş bulabilip mesleğini icra etmeye çalışan tüm yürekli, onurlu gazetecilerin 10 Ocak çalışan gazeteciler gününü kutluyoruz"

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.