Hakkari HDP'den adayları karşılamaya davet!

Hakkari HDP'den adayları karşılamaya davet!

HDP, Hakkari il örgütü, yarın kente gelecek olan gelecek olan Hakkari Blediye Eşbaşkan adayları, Seher Kadiroğlu ve Cihan Kahraman'ı karşılama çağrısı yaptı.

HAKKARİ OBJKTİF HABER

HDP il örgütünden yapılan açıklamada,3 Mart yerel seçimlerinde Hakkari Belediye eşbaşkan adayları olarak belirlenen Seher Kadiroğlu ile Cihan Kahraman'ın bugün kente geleceği belirtildi. 

Açıklamada, "Adaylarımız yarın Van'dan karayolu ile Hakkari'ye gelecekler. Bizde saat 11:30'da HDP il binasında karşılama için hareket edeceğiz, Özgürlük Meydanındaki (Çiftlik) karşılamaya tüm halkımız davetlidir" denildi.

Açıklamanın ardından HDP ve DBP il yöneticileri çarşı merkezinde el ilanları dağıtarak Hakkarilileri karşılamaya davet etti. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum