Hakkari Halk Müziği korosuna yoğun ilgi

Hakkari Halk Müziği korosuna yoğun ilgi

Hakkari'de değişik okullarda görev yapan öğretmenlerden oluşan Türk Halk Müziği korosu tarafından konser düzenlendi. Yoğun ilgi ile karşılanan konsere Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık da katıldı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari'de Güzel Sanatlar Lisesi organizasyonunda değişik okullarda görev yapan öğretmenlerden oluşan Türk Halk Müziği korosu tarafından konser düzenlendi.

Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonunda düzenlenen konsere Hakkari Valisi İdris Akbıyık, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Nuri Öztürk, İl Emniyet Müdürü Atanur  Aydın, İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Gür, Güzel Sanatlar Lisesi Müdürü Kazım Gür, daire amirleri ve öğretmenler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından kısa bir açıklama yapan Güzel Sanatlar Lisesi Müdürü Kazım Gür, Hakkari Valiliği İl Milli Eğitim Müdürülüğü Güzel Sanatlar Lisesi Korosu 2023 Eğitim Vizyonu öğretmenlerimizin moral,motivasyonlarının arttırılması adına Anadolu’da Kültürel çeşitlilik Konseri düzenlendiğini söyledi.

Çeşitli okullarda görev yapan öğretmenler tarafından oluşan koro ve halk oyunları gösterileri geceye renk kattı. Düzenlenen konser öğretmenler tarafından yoğun ilgi gördü. Vali İdris Akbıyık, ve İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Gür, sahneye çıkarak öğretmenlere çiçek takdim edip kendilerini tebrik ederek başarıların devamını diledi.

2-20191207003706.jpg

1-20191207142907.jpg1-20191207003706.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.