Hakkari Gençlik ve Sportif Faaliyetler kulübü kendi evinde Yüksekova Belediyespor'a yenildi

Hakkari Gençlik ve Sportif Faaliyetler kulübü kendi evinde Yüksekova Belediyespor'a yenildi

Türkiye Futbol Federasyonu Bölgesel Amatör Lig'ine (BAL) yükselmek için mücadele eden Hakkari Gençlik ve Sportif Faaliyetler kulübü ve Yüksekova Belediyespor yükselme maçı için karşı karşıya geldi.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Merzan şehir stadında oynanan maçı Hakkari Valisi İdris Akbıyık, Vali Yardımcıları Mustafa Duruk, Mustafa Pala, Çukurca Kaymakamı Temel Ayca , Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Balık, Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu ile takım yöneticileri ve yüzlerce taraftar izledi. Tribünde yer bulamayan bazı taraftarlar karşılaşmayı sahaya yakın yüksek noktalardan izledi. 

Yeni sezonda Hakkari’yi Bölgesel Amatör Lig’de temsil edecek takımın belirlediği karşılaşmada Yüksekova Belediyespor, ev sahibi Hakkari Gençlik ve Sportif Faaliyetler kulübünü normal süresi 2-2 biten maçta penaltılarda eledi.

15’er dakikalık 2 uzatma dakikalarında da taraflar üstünlüğü sağlayamayınca seri penaltı atışlarına geçildi. Seri penaltı atışlarında Hakkari Gençlik ve Sportif Faaliyetler Kulübü üç penaltıyı da kaçırınca Yüksekova Belediyespor önümüzdeki sezon da adını BAL ligine yazdırdı. 

Maçın bitiş düdüğüyle kazanan takım Yüksekova Belediyespor taraftarları ile sevinçlerini paylaştı.

1-20190430184918.jpg2-20190430184918.jpg4-637.jpg11-081.jpg12-068.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum