Hakkari ÇOGEP Öğrencilerinden Toprak'a ziyaret

Hakkari ÇOGEP Öğrencilerinden Toprak'a ziyaret

Hakkari İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü 2018 Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programını (ÇOGEP) projesi üniversite hazırlık kursu öğrencileri Konya Valisi Vali Cüneyt Orhan Toprak'ı makamında ziyaret ettiler. 

(ÇOGEP) projesi üniversite hazırlık kursu öğrencileri Halil Çakır ve Ali İmran Tatlı dönem arkadaşlarını temsilen Hakkari'de görevli bulunduğu dönemde eğitimlerine katkı ve desteklerini esirgemeyen

Konya Valisi Cüneyt Orhan Toprak'ı makamında ziyaret ederek yanlarında götürdükleri hediyelerle birlikte Şükran ve minnettarlıklarını ifade ettiler.

Öğrencileri makamında karşılayan  ve onları Konya’da misafir eden Vali Toprak öğrencilere hediye vererek memnuniyetini dile getirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.