Hakkari Barosu engellileri unutmadı!

Hakkari Barosu engellileri unutmadı!

Hakkari Barosu Başkanı Avukat Zeydin Kaya 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle Hakkari'de faaliyet gösteren Bedensel Engelliler ve Gençlik Engelliler Derneklerini ziyaret etti.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari Baros Başkanı Avukat Zydin Kaya ve baro yönetimi 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle, bugün ilk olarak Hakkâri Bedensel Engeliler Derneğini ziyaret etti.

Dernek Başkanı Mesut Keskin tarafından karşılanan Kaya ve beraberindeki baro yönetimi başkan Keskin ile bir süre sohpet edip, engellilerin sorularını dinlediler.  

 Daha sonra Hakkari Gençlik Engeliler Derneğini ziyaret eden Baro Başkanı Av. Zeydin Kaya ve beraberindeki Baro üyeleri tarafından Dernek Başkanı Yavuz Aydoğdu ile bir süre sopet etti. 

Başkan Kaya ve beraberindeki avukatlar engellilere karanfiller hediye ettiler.

1-852.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.