Güler'den Erdoğan-Barzani görüşmesi yorumu: 'Olumlu sonuçları olacak'

Güler'den Erdoğan-Barzani görüşmesi yorumu: 'Olumlu sonuçları olacak'

Beştepe'de gerçekleşen Erdoğan-Barzani görüşmesine ilişkin açıklamalarda bulunan Bakan Güler, "İşbirliğimizi geliştireceğiz, sonunda olumlu sonuçları olacak" dedi.

Savunma Bakanı Yaşar Güler, AK Parti Grup Toplantısı öncesinde gazetecilerin sorularını yanıtladı. Güler, Irak Kürdistan Bölgesel Yönetimi (IKBY) Başbakanı Mesrur Barzani'nin ziyaretine yönelik açıklamalarda bulundu. Bakan Güler, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Barzani'yi kabulünün 'terörle mücadeleye etkisine' ilişkin, "Mutlaka olacak. İşbirliğimizi geliştireceğiz, sonunda olumlu sonuçları olacak" dedi. Güler, "Terörle mücadelemiz aynı şekilde artan bir şiddet ve kararlılıkla devam ediyor" sözleriyle devam etti. 

Resmi temaslara bulunmak üzere dün Ankara'ya giden Barzani, Beştepe'de Cumhurbaşkanı Erdoğan ile bir araya gelmişti. Görüşmede, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan da hazır bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.