Göktaşı düştü iddiası!

Göktaşı düştü iddiası!

Bir çok ilden görünen göktaşı olduğu değerlendirilen cismin düştüğü an Bingöl'de cep telefonu kamerasına yansıdı. Hürriyetcomtr meteor düşmesine dair ilk detaylara ulaştı.

Bölgedeki meteoroloji yetkililerine göre olay 20.31 sırasında meydana geldi. İlk değerlendirme bu durumun ‘Beklenen bir göktaşı yağmuru’ olduğu yönünde.

Atmosferin üst kademelerinde meydana geldiği belirtilen olayda patlama neticesinde gök gürültüsüne benzer bir ses duyuldu. Ağrı, Erzincan, Erzurum, Van, Trabzon, Artvin gibi bölgelerden de bu patlama görüldü.

Jandarma veya güvenlik birimleri tarafından henüz göktaşı düşen herhangi bir yer tespit edilmiş değil. Meteoroloji yetkililerinin araştırması devam ediyor…

Bugün akşam saatlerinde gök yüzünde parlayan bir cismin düştüğü götürüldü.

O anı ise Bingöl-Genç karayolunun 8. kilometresinde araçla seyir halinde olan 19 yaşındaki Veysel Sönmez cep telefonu kamerasıyla tesadüfen kaydetti.

Erzurum’da akşam saatlerinde hava aniden aydınlandı. Göktaşı olduğu düşünülen cismin düşme anı kameralara yansırken insanlar şaşkınlığını gizleyemedi. Düşme anından sonra ise havada toz bulutu oluştuğu görüldü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.