Genç Kart nedir?

Genç Kart nedir?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamaları sonrası Genç Kart'a ilişkin bilgiler merak ediliyor. Erdoğan, Genç Kart verileceğini duyurarak, "18 yaşına giren gençlerimize 1 yıl süreyle geçerli olmak üzere Genç Kart vereceğiz" dedi.

Gençlere yönelik hayata geçirilecek projelerle ilgili açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "18 yaşına giren gençlerimize 1 yıl süreyle geçerli olmak üzere Genç Kart vereceğiz" dedi. Erdoğan'ın açıklamaları sonrası Genç Kart başvurusu ne zaman, nasıl ve nereden alınır, kimlere verilecek şeklindeki sorular merak ediliyor. İşte, o konu hakkında ayrıntılı bilgiler...

Genç Kart, 18 yaşına giren tüm gençlerin 1 yıl süreyle faydalanabileceği, birçok alanda ücretsiz veya indirimli hizmet alabileceği bir kart projesidir. 1 yıl boyunca geçerli olan bu kartla müze, tiyatro, sinema gibi kültürel ve sanatsal etkinlikler ücretsiz sağlanacak.

Projenin detayları henüz belli olmadı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.