Gazetecilerden VEDAŞ Müdürü Eroğuz'a ziyaret

Gazetecilerden VEDAŞ Müdürü Eroğuz'a ziyaret

Hakkari’deki haber ajansı temsilcileri ve yerel basın mensupları VEDAŞ Müdürü M. Salih Eroğuz'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari’deki haber ajansı temsilcileri ve yerel basın mensupları VEDAŞ İl Müdürlüğü görevine getirilen M. Salih Eroğuz'u ziyaret ederek görevinde başarılar dilediler.

Makamında kabul ettiği gazetecilerle bir süre sohbet eden Eroğuz, zorlu bir coğrafyada bulunduklarını belirterek, bütün zorluklara rağmen Hakkari halkına en iyi şekilde hizmet etmek ve vatandaşın kesintisiz bir şekilde enerji almasını sağlamak için çalıştıklarını ifade detti. 

Ziyaretleri nedeniyle gazetecilere teşekkür eden Müdür Eroğuz, çözüm odaklı hizmet anlayışı ile görevini sürdüreceği mesajını verdi.

Basın mensupları da görevinde başarılar dilediği Müdür Eroğuz'a vatandaşların enerji konusunda yaşadıkları genel sorunları ileterek, başta yüksek faturalar olmak üzere sorunlara çözüm bulunmasını talep ettiler. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.