Fransa'dan Hakkarili 40 öğrenciye yardım eli!

Fransa'dan Hakkarili 40 öğrenciye yardım eli!

Fransa’nın Paris şehrinde faaliyet gösteren ve başkanlığını Ruken Karakurt Erkan'ın yaptığı Alternatif Assocıation Vakfı Hakkari’de 40 öğrenciye giyim ve kırtasiye yardımı yaptı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Fransa’nın Paris kentinde faaliyet yürüten ve Afrika ülkeleri başta olmak üzere dünyanın bir çok ülkesi ile Türkiye’nin farklı kentinde ihtiyaç sahibi öğrencilere yardım elini uzatan Alternatif Assocıation Vakfı bu kez Hakkari'de 40 öğrenciye destek verdi.

Ruken Karakurt Erkan başkanlığındaki Alternatif Assocıation Vakfı Hakkari Objektif Haber aracılığı ile 20’si Hakkari merkez 20’si ise Yüksekova ilçesinde olmak üzere toplamda 40 öğrenciye giyim, ayakkabı, kırtasiye malzemesi gönderdi. .

Yardımların bir kısmı Yüksekova Değerli Köyü İlk Öğretim Okulunda dağıtılırken diğer kısmı ise Hakkari Merkez'de belirlenen öğrencilere dağıtılacak.

Türkiye'de üniversite okuyan öğrencilere burs da verdiklerini anlatan Vakıf başkanı Ruken Karakurt Erkan, yardımın öğrencilere ulaştırılmasına destek veren Hakkari Objektif Habere teşekkür etti.

4-569.jpg

1-20190222094759.jpg2-917.jpg3-714.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.