Esendere gençlik merkezine kavuştu

Esendere gençlik merkezine kavuştu

Hakkari'nin Yüksekova ilçesine Bağlı Esendere Beldesi Gençlik merkezine kavuştu.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Esendere Belediyesi tarafından yapılan, içinde üniversite öğrencileri için kafeterya, kütüphane, okuma ve sinema salonu, konferans salonu da bulunan Gençlik Merkezi tamamlandı. . 

Esendere Belediyesi Belediye Başkanı Dırbaz Büyüksu, gençlik merkezi binasının tamamlandığını belirterek, "Eğitime ve gençlere yönelik yatırımlara büyük önem veriyoruz. Beldedeki okulların eksiklerini tamamlarken, diğer taraftan üniversite gençlerimizle ilgili olarak da Esendere Beldesinin her köşesinde faaliyetlerimiz var. Beldemizde yaptırdığımız gençlik merkezimizi de artık tamamlamak üzeriyiz. Bu merkez tüm Esendereli gençliğine hitap edecek. İçinde kafeterya, okuma salonları, sinema salonu, konferans salonu ve kütüphane bulunan merkezde gençlerimiz her türlü aktivitelerini yapabilecek” dedi.

Büyüksu şunları kaydetti: "Bu tesisin yapımında emeği geçen başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr.Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Hakkari Milletvekilimiz Sayın Husret Dinç, Valimiz Sayın İdris Akbıyık, il başkanımız Sayın Emrullah Gür, Yüksekova Kaymakamımız Sayın Osman Doğramacı, ilçe başkanımız Sayın Fatih Aslan, Gençlik ve Spor Müdürümüz Sayın Emin Yıldırım ve emeği geçen herkese beldemiz adına şükranlarımı sunarım"

1-20201201174828.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.