Eşbaşkan adaylarından esnaflara ziyaret!

Eşbaşkan adaylarından esnaflara ziyaret!

HDP Hakkari Belediye Eşbaşkan adayları Seher Kadiroğlu Ataş, Cihan Kahraman beraberindeki partililerle seçim kapsamında esnafları ziyaret etti.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Hakkari Belediye Eşbaşkan adayları Seher Kadiroğlu Ataş, Cihan Kahraman, ve beraberindeki partililer 31 Mart yerel seçim çalışmaları kapsamında Hakkari'deki Esnafı ziyaret ettiler. 

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Hakkari Belediye Eşbaşkan adayları Seher Kadiroğlu Ataş, Cihan Kahraman ile HDP ve DBP’li yöneticiler, çevreyolu esnafına tanışma ziyareti gerçekleştirdiler.  

Eşbaşkanların; Gerçekleştirdikleri esnaf gezisinde kendilerine gösterilen ilgiden dolayı teşekkür ederek, esnafların görüş ve önerilerini dinlediler. 

Esnaflar ise, kentte açılan marketlerden dolayı yerli esnafın iş yapamadığını anımsatarak, çözüm bulunmasını istediler.

dsc_0204.jpgdsc_0221.jpgdsc_0231.jpgdsc_0215.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
6 Yorum