Erdoğan'ın yeni yıl mesajı

Erdoğan'ın yeni yıl mesajı

Erdoğan, "Neler yaptığımızı şöyle bir özet geçelim" diyerek '2021 yılı icraatları'na ilişkin sosyal medya hesaplarından 118 paylaşım yaptı: Yeni yılın sağlık, huzur ve refah getirmesi duasıyla...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni yıl mesajında "Hedefimiz, yatırımcılarımızın, üreticilerimizin, işletmelerimizin, vatandaşlarımızın önlerini görerek ekonomideki açılımımıza en yüksek katkıyı sağlayabilecekleri istikrar ve güven iklimini kalıcı kılmaktır" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "2021 icraatlarını" yaptığı 118 görsel paylaşımla anlattı. Erdoğan, sosyal medya hesabından saat 10.00'da "2021'de de durmak yok dedik, çalışmaya devam ettik. İsterseniz neler yaptığımızı şöyle bir özet geçelim" ifadesiyle başlattığı paylaşımları, gün içinde 5'er dakika arayla sürdürdü.

Yeni yılın ilk dakikalarında yaptığı son paylaşımında bilgilendirme görsellerinin tamamının yer aldığı 10 dakikalık videoya yer veren Erdoğan, "2021 yılında, özetinin özetini gün boyu paylaştığımız, milletimize kesintisiz hizmet sunacak sayısız eser ve icraata imza attık. Rabb'im nefes, milletimiz destek verdikçe, ülkemize hizmet etmeyi 2022 yılında da sürdüreceğiz. Yeni yılın sağlık, huzur ve refah getirmesi duasıyla..." ifadelerini kullandı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.