Erdoğan'dan genelge

Erdoğan'dan genelge

Cumhurbaşkanı Erdoğan imzasıyla yayınlanan genelgeyle 30 Haziran 'Koruyucu Aile Günü' ilan edildi. Etkinlikler Cumhurbaşkanlığı himayesinde yapılacak.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzaladığı, Ankara Himaye-i Etfal Cemiyetinin kuruluş tarihi olan 30 Haziran'ın "Koruyucu Aile Günü" olarak kutlanması kararına ilişkin genelge, Resmi Gazete'de yayımlandı.

Erdoğan, genelgede, çocukların sağlıklı gelişebilmeleri için kendilerini koruyacak, sevecek, destekleyecek, sosyal ve maddi gereksinimlerini karşılayabilecek bir aile ortamına ihtiyaçları olduğunu belirtti.

Erdoğan, 30 Haziran Koruyucu Aile Günü kapsamında düzenlenecek etkinliklerin, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından belirlenecek usul ve esaslar çerçevesinde ilgili kamu kurum ve kuruluşlarıyla birlikte yürütüleceğini belirterek, söz konusu etkinliklerden Cumhurbaşkanlığınca belirleneceklerin Cumhurbaşkanlığı himayesinde yapılabileceğini duyurdu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.