Durankaya göletinin sondaj çalışması başladı

Durankaya göletinin sondaj çalışması başladı

Tarım ve Orman Bakanlığı ile Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü tarafından Hakkari'nin Durankaya Beldesine yapılacak olan sulama göletinin sondaj çalışmaları başladı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Tarım ve Orman Bakanlığı Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü tarafından Durankaya Beldesine yapılacak olan sulama göletinin, etüt ve proje çalışmaları devam ediyor.

Beldeye bağlı Çaylıca ve Pınarbaşı mahalleleri arasındaki Meydan mevkisinde yapılacak göletin sondaj çalışmalarının startı verildi.

Sondaj çalışmaları sırasında ekiplere eşlik eden Durankaya Belediye Başkanı İsmail Demirci, belde için önemli olan gölet projesinin hayata geçirilmesinde emeği olan herkese teşekkür etti. 

Demirci, şunları söyledi: "DSİ Hakkari Şube Müdürlüğü, DSİ Van Bölge Müdürülüğü ve DSİ Genel Müdürlüğü ile Tarım ve Orman Bakanlığının katkıları beldemizin sulama sorununa çözüm olacak olan göletin yapımına hayırlısı ile başlanmıştır..Emeği geçen herkese teşekkür eder, beldemize hayırlara vesile olmasını dilerim"

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
4 Yorum