Durankaya Belediye Başkanı Demirci tebrikleri kabul ediyor

Durankaya Belediye Başkanı Demirci tebrikleri kabul ediyor

Durankaya Belediye Başkanlığına seçilen Ak Partili İsmail Demirci belde Köyiçi Mahallesinde belde sakinlerinin tebriklerini kabul etti.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

31 Mart’ta yapılan yerel seçimlerde yüzde 62 oy alarak Durankaya Belediye Başkanlığına seçilen İsmail Demirci belde halkının tebriklerini kabul ediyor.

Belde sakinlerinin sıcak bir şekilde karşıladığı çiçeği burnundaki başkan Demirci hem belde halkına hem de parti teşkilatına teşekkür etti.

Durankaya halkının Gönül Belediyeciliğine desteğini esirgemediğini tevazu, samimiyet ve gayret ile Ak Parti’nin yanında durduğu mesajını veren Demirci, “Seçim süreci boyunca yanımızda dimdik duran ve iradesini sandıkta göstererek beldemize Ak Parti’nin Hizmet ve Gönül Belediyeciliği ile tanışma fırsatı veren halkımıza teşekkür ederiz. Bizim temel hedefimiz belde halkımıza hizmetin en iyisini ulaştırmak olacaktır” dedi.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.