Doğalgaz patlaması: 1 ölü

Doğalgaz patlaması: 1 ölü

Ankara Mamak'ta bir binanın giriş katında doğalgaz patlaması meydana geldi. İlk belirlemelere göre bir kişi öldü.

Ankara'nın Mamak ilçesinde 6 katlı bir binanın giriş katında meydana gelen doğalgaz patlamasında ilk belirlemelere göre 79 yaşındaki Fatma Köse hayatını kaybetti.

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, CNN TÜRK canlı yayınında patlama ilişkin son durumu aktardı. "Giriş katında bir vatandaşımız doğalgaz patlamasında hayatını kaybetti" diyen Köse, "Önlemler alındı, doğalgaz kesildi. Yangına müdahale edildi, bir sorun yok şu anda. Binada yaşayanlar tahliye edildi. O bölge çok eski bir yerleşim yerimiz. Şu anda başka bir patlamanın önüne geçecek tedbirler alınmış durumda" ifadelerini kullandı.

Ankara Valiliği'nden yapılan açıklamada "Mamak Küçük Kayaş Mahallesi'ndeki 6 katlı bir binanın giriş katında meydana gelen ve ilk bilgilere göre doğalgaz kaynaklı olduğu değerlendirilen patlama sonucu 1 vatandaşımız vefat etmiştir" denildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.