DEVA Partisi İl Başkanı Piruzbeyoğlu'nun Bayram mesajı

DEVA Partisi İl Başkanı Piruzbeyoğlu'nun Bayram mesajı

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Hakkari İl Başkanı İbrahim Piruzbeyoğlu Kurban Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

DEVA Partisi Partisi Hakkari İl Başkanı İbrahim Piruzbeyoğlu mesajında şu ifadelere yer verdi: "Mübarek Kurban Bayramını yeniden idrak ettiğimiz bu kutlu günde halkımıza sağlık, huzur, barış ve refah dilerim. Değerli hemşehrilerim, ülkemiz Covid-19 salgınıyla mücadele ederken aynı zamanda iktidarın yanlış politikaları nedeniyle ekonomik anlamda da zor günler geçiriyor. Yargı bağımsızlığının ortadan kalktığı, insan hak ve özgürlüklerinin hiçe sayıldığı, en kutsal değerlerimizin bile ayrıştırıcı politikaların malzemesi haline geldiği bu zorlu dönemde, mübarek kurban bayramının yeniden kardeşleşmenin vesilesi olarak düşünülmesini arzu ederim. Kurban bayramınızı bir kez daha tebrik eder, kurban ibadetlerimizin kabulünü Yüce Allah'tan niyaz ederim. Saygılarımla,"

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.