DEVA Partisi Başkanlık Kurulu belirlendi

DEVA Partisi Başkanlık Kurulu belirlendi

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA Partisi), 29 Aralık'ta yapılan 1. Olağan Kongresi'nin ardından yeni parti yönetimini belirledi.

Genel Başkan Ali Babacan başkanlığnda toplanan Genel Merkez Yönetim Kurulu (GMYK), 21 üyeli Genel Merkez Başkanlık Kurulu (GMBK) veve disiplin kurulu olan 5 kişilik Uyuşmazlık Çözüm Kurulu (UÇK) üyelerini belirledi.

5 isim de Babacan tarafından başdanışman olarak görevlendirildi. GMBK şu isimlerden oluştu:“Abdurrahman Bilgiç, Ali Rıza Babaoğlan, Aysun Hatipoğlu, Birol Aydemir, Burak Dalgın, Canberk Demirci, Doğa Şanlıoğlu, Elif Esen, İbrahim Halil Çanakcı, İdris Şahin, Medeni Yılmaz, Mehmet Emin Ekmen, Mustafa Ergen, Mustafa Uçak, Mustafa Yeneroğlu, Münevver Helün Fırat, Nazlı Seda Vural, Sadullah Ergin, Sanem Oktar, Selma Aliye Kavaf, Yasemin Bilgel.”

Genel Merkez UÇK üyeliklerine ise Metin Kaşıkoğlu, Abdurrahman Müfit Yetkin, Ahmet Edip Uğur, Cennet Uslu, Kerem Altun getirildi.Babacan, Ramiz Ongun, Hasan Karal, Kerem Altun, Ali İhsan Merdanoğlu ve Cem Avşar'ı ise genel başkan başdanışmanlığına getirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.