Demirtaş için 'Özgürlük' kampanyası başlatıldı

Demirtaş için 'Özgürlük' kampanyası başlatıldı

3 yıldır tutuklu bulunan HDP'nin önceki dönem Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın serbest bırakılması talebiyle sosyal medyada kampanya başlatıldı

Edirne F Tipi Cezaevi’nde tutuklu bulunan HDP’nin önceki dönem Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş için sosyal medyada “Demirtaş’a Özgürlük” kampanyası başlatıldı.

3 yıldır cezaevinde bulunan Demirtaş için Demirtaş’a Özgürlük İnisiyatifi’nin düzenlediği kampanya Türkiye saati ile 18.00’de başladı. Buna göre kampanyaya katılmak isteyenlerin bir A4 kağıdına “#freeDemirtas‘” yazmaları ve o kağıdı tutarak fotoğraf çekmeleri ve çektikleri fotoğrafları ‘#freeDemirtas‘ hastagı altında paylaşmaları gerekiyor.

Demirtaş’a Özgürlük İnsiyatifi, kampanyayı Selahattin Demirtaş’ın annesi Sadiye Demirtaş fotoğraflı mesajıyla başlatırken kampanya giderek binlerce kişiye ulaştı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
4 Yorum