DEM Parti Diyarbakır eş başkan adayı gözaltına alındı

DEM Parti Diyarbakır eş başkan adayı gözaltına alındı

DEM Parti Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkan adayı Doğan Hatun gözaltına alındıklarını duyurdu.

DEM Parti Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkan adayı Doğan Hatun, büyükşehir ve ilçe belediye eş başkanları olarak Koşuyolu köprüsünde gözaltına alındıklarını duyurdu. 

Hatun, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda gözaltına alındığını şu ifadelerle duyurdu: “Şuan Amed Büyükşehir ve ilçe belediye eş başkanları olarak Koşuyolu köprüsünde gözaltına alınıyoruz."

İKİ KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

DEM Parti Diyarbakır İl Örgütü ve belediye başkan adayları yarın Diyarbakır'da düzenlenecek özgürlük yürüyüşü için esnaf ziyareti yapıyordu. Koşuyolu köprüsünde ablukaya alınan heyette iki kişi, ifadeleri alınmak üzere karakola götürüldü. Karakola götürülenlerin Kulp Belediye Eş Başkanı Murat İpek ile Ejder Akçan olduğu öğrenildi. Abluka sırasında çıkan arbedede heyette bulunan birçok kişi polis tarafından darbedildi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.