Cumhurbaşkanı Erdoğan Hakkari'ye geliyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan Hakkari'ye geliyor

Ak Parti Hakkari İl Başkanı Emrullah Gür, ildeki basın mensupları ile kahvaltıda bir araya gelerek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 6. Olağan kongreleri için Hakkari’ye geleceğini söyledi.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

 Hakkari Evinde Parti yöneticileri ile birlikte ildeki gazetecilere verdiği kahvaltında bir araya gelen Ak Parti Hakkari İl Başkanı Emrullah Gür, burada ildeki ilde görev yapan basın mensuplarını sorun ve sıkıntılarını dinledi.

23 Aralık’ta yapılacak olan 6. Olağan kongreleri için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Hakkari’ye geleceğini, herkesi kongreye davet ettiklerini belirtti.

Ak Parti il başkanı başkanı Emrullah Gür ve beraberindeki yöneticiler daha sonra ildeki basın mensupları ile birlikte hatıra fotoğrafı çekti. 

46bb19df-a421-48d0-9f32-494999f4e698.jpgb6b4db4d-ae27-4b46-aea3-8ec67b20e853.jpg1-256.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.