Çukurca’da şiir dinletisi

Çukurca’da şiir dinletisi

Prof. Dr. Nurullah Genç Çukurca Belediye Başkanı Ensar Dündar'ın ve Herkari Bilim Sanat Edebiyat Derneği'nin katkılarıyla Hakkari'de sevenleriyle buluştu.

Çukurca Belediyesi ve Herkari Bilim Sanat Edebiyat Derneği tarafından organize edilen “Nurullah Genç ile Söyleşi ve Şiir Dinletisi” programı vatandaşların yoğun katılımı ile düzenlendi.

Çukurca Kaymakamlığının konferans salonunda gerçekleşen etkinlikte konuşan Çukurca Belediye Başkanı Ensar Dündar, Çukurca’nın artık sanat, kültür ve edebiyatla anılması için farklı etkinlikler düzenlendiğini belirterek, “Çocuklarımız ve gençlerimizin hayata bakış açıları gün geçtikçe aydınlanıyor. Biz kamu çalışanları olarak bir nebzede olsa katkımız olursa bundan dolayı çok memnun oluruz” dedi.

Yapılan etkinliğe Çukurca Kaymakamı ve kurum amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Etkinliğin ardından akşam yemeği yendi.

Çukurca’da şiir dinletisi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum