Çukurcada referandum çalışmaları

Çukurcada referandum çalışmaları

Ak Parti Hakkari il teşkilatı Çukurca ilçesini ziyaret etti.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER/ÇUKURCA

Referandum hazırlıkları kapsamında Hakkari merkeze 85 km uzaklılıkta bulunan Çukurca İlçesini ziyaret eden Ak Parti Hakkari İl Başkanı Nurettin Fırat ve Beraberindeki heyet Çukurca İlçe başkanı Halil İbrahim Yıldız ve Çukurca İlçe kaymakamı Mehmet Mut ile oturup referanduma ilişkin istişarede bulundular.

Anayasa düzenlemesinin meclisten geçmesi ile birlikte referandum çalışmalarına başladıklarını anlatan Fırat;“ Türkiye’nin istikrarı ve tek başlı yönetime doğru adım adım gidiyoruz. Bu Anayasa meselesi milletin geleceğini çizecek ve öyle inanıyoruz ki milletimiz büyük bir çoğunlukla Anayasa değişikliğine izin verecek. Önümüzdeki süreçte sahada olacağız. Referandum sürecinde ulaşılmadık yer bırakmayacağız. Bunun için çalışmalarımıza yoğun bir şekilde devam ediyoruz” dedi.

146d348c-9bbd-4bdd-9368-e42447408dde.jpga26dd05e-f3e4-4334-9390-1c44568fd7ec.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum