Çukurca ve Yüksekova yoluna kaya düştü!

Çukurca ve Yüksekova yoluna kaya düştü!

​​​​​​​Hakkari ve ilçelerinde İki gündür  etkili olan kar yağışı nedeniyle Hakkari – Çukurca ile Hakkari Yüksekova karayoluna dev kaya parçaları düştü.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Kar ve zaman zaman etkili olan yağmur nedeniyle Hakkari-Çukurca karayoluna da dağlardan kopan kaya parçaları düştü. Karayolunun 12'nci kilometresine düşen tonlarca ağırlığındaki kaya parçaları yolu kısmen trafiğe kapattı. Yol, Karayolları 114'üncü Şube Şefliği ekipleri tarafından yapılan çalışmalarla yeniden ulaşıma açıldı.

Yüksekova ilçesine 28 kilometre uzaklıktaki Keçili köyünde son günlerde meydana gelen yağışlar, heyelana neden oldu. Bugün sabah saatlerinde dağdan kopan, tonlarca ağırlığındaki kaya parçası ve toprak köy yolunu ulaşıma kapattı. İl Özel İdaresi'ne bağlı Yüksekova Şantiye Şefliliği ekiplerinin yaptığı çalışmayla, yol yeniden ulaşıma açıldı.

2-966.jpg1-20190316152643.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.