Çok sayıda öğretim üyesi gözaltına alındı

Çok sayıda öğretim üyesi gözaltına alındı

İstanbul'da düzenlenen bir operasyon kapsamında Bilgi Üniversitesi Dekanı Prof. Dr. Turgut Tarhanlı ve Boğaziçi Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr Betül Tanbay'ın aralarında bulunduğu bazı öğretim üyelerinin gözaltına alındığı belirtildi.

DHA'nın haberine göre İstanbul'da içeriği ile ilgili bilgi verilmeyen bir operasyon kapsamında bazı öğretim üyeleri gözaltına alındı. Polisin sabah saatlerinde yaptığı operasyon kapsamında aralarında Bilgi Üniversitesi Dekanı Prof. Dr. Turgut Tarhanlı ile Boğaziçi Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr Betül Tanbay'ın da aralarında bulunduğu öğretim üyelerinin gözaltına alındığı belirtildi. Operasyonun içeriğiyle ilgili bilgi verilmedi.

 

Boğaziçi Üniversitesi ögretim üyesi Prof. Betül Tanbay, prof.Turgut Tarhanlı ve bir cok öğretim üyesi sabah 6.00'da gözaltına alındilar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.