Çiftçi ailesinden taziye teşekkür mesajı

Çiftçi ailesinden taziye teşekkür mesajı

Çiftçi ailesi, geçtiğimiz gün vefat eden aile büyüklerinden Recep Çiftçi, cenaze töreni ve taziyesinde kendilerini yalnız bırakmayanlara teşekkür etti.

Çiftçi ailesi adına mesajı yayınlatan Deniz Çiftçi şu ifadelerde bulundu;

‘’Rahmet-i rahmana intikali, nedeni ile Bu acı günümüz de bizleri yalnız bırakmayan;  Akrabalarımıza, dostlarımıza, arkadaşlarımıza, değerli büyüklerimize ve Aynı şekilde sosyal medyadan paylaşım yapan, telefonla arayan, mesajlar yollayan, acımızı hafifletmeye çalışan, her seferinde üzüntülerini dile getiren ve burada adını anamadığım, sayfalara sığdıramadığım tüm Hakkari halkına teşekkürü bir borç biliyor ve herkesin haklarını helal etmelerini istiyorum. Taziye boyunca bizleri yalnız bırakmayan herkesin cümle geçmişlerine Rabbimden rahmet, eylesin... İnşallah

ÇİFÇİ AİLESİ ADINA -   DENİZ ÇİFTÇİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.