Çiçeklerin Özü Kadın Kooperatifi'nden yeni hizmet

Çiçeklerin Özü Kadın Kooperatifi'nden yeni hizmet

Hakkari'nin ilk ve tek kadın kooperatifi olan Çiçeklerin Özü Kadın Kooperatifi, yöresel yemekler ve ev yapımı baklava çeşitleri ile hizmet vermeye başladı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Lezzetli yemek emek ister. Hakkari'de 12 kadın girişimcinin emeği ile kurulan Çiçeklerin Özü Kadın Kooperatifi deneyimli kadın ustaların gözetiminde hazırlanan eşsiz lezzetli yöresel yemek çeşitleri ile faaliyete başladı. 

Şehrin gürültüsünden uzak ama 5 dakika yürüme mesafesi olan yeni mekanınız sizleri ailenizle birlikte ağırlamaya hazır.

Kadın elinin değdiği sulu yemekler, yöresel yemek çeşitleri ile kendinizi evinizde hissedecek, dileyen müşteriler için ise ev ve iş yerlerine de servis yapılıyor.

Günün 24 saati denetime açık olan mekanda ayrıca düğün ve taziye yemekleri de hazırlanıyor.

Kooperatif işletmesi mutfağı, lezzetli yöresel yemekler, ev yapımı baklava çeşitleriyle hijyen kurallarına uygun olarak hizmete başlamıştır.

Paket servisi olarak da hizmet sunmaktadır.

Ayrıca Kırıkdağ Köyünde  faal olarak hizmet veren kooperatif üretim atölyesinde, peynir, tereyağı, ağaç balı, doğal kurutulmuş ve salamura bitkilerin satışı da yapılıyor.

ADRES: Bulak Mahallesi Mühürdar Caddesi Kadiroğlu Apartmanı Zemin Kat

İLETİŞİM: GSM. 0552 896 37 70

İNSTEGRAM

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
4 Yorum