CHP’li vekiller nabız tutmak için Hakkari’de

CHP’li vekiller nabız tutmak için Hakkari’de

CHP Mersin Milletvekili Avukat Alpay Antmen ile İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi, 2019’da yapılacak yerel seçimlere ilişkin nabız tutmak için Hakkari’ye geldi

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Siyasi partiler 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak yerel seçimlerin startını verdi. CHP Mersin Milletvekili Avukat Alpay Antmen ve İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi Hakkari’de yerel seçimlere ilişkin parti teşkilatının nabzını tutmak için Hakkari’ye geldi.

Hava yolu ile Yüksekova’ya gelen CHP’li vekiller İl Başkanı Aytekin Karahanlı ve parti yöneticileri tarafından karşılandı. 

CHP İl binasında, basın mensuplarına kısa bir açıklama yapan, Mersin Milletvekili Avukat Alpay Antmen, parti yönetimi tarafından yerel seçim hazırlıkları kapsamında Hakkari'ye geldiklerini söyledi.

Anadolu’nun çeşitli il ve ilçelerine dağıldıklarını anlatan, Antmen" Hem halkımızla sahada buluşmak istiyoruz hem de sokakta vatandaşlarımızın nabzını tutmak istiyoruz CHP’yi yerelden iktidara ondandan genel iktidara taşımak için elimizden ne gelirse onu yapmak adına ilçe başkanlarımızla ve il başkanlarımızla yerel seçim stratejileri üzerine görüş alış verişinde bulunuyoruz." dedi.

Antmen konuşmasını şu şekilde sürdürdü: "Aday belirleme konusunda genel başkanımıza raporlar sunacağız tabi burada Cumhuriyet Halk Partisi demokratik davranarak adayları belirleme sürecinden örgütlerimizde ilçe başkanlılarımıza il başkanlarımıza çok önem veriyor. Bunun yanında sadece örgütlerimizin görüşünü almak yerine Cumhuriyet Partine üye olan, olmayan tüm vatandaşlarımızın hatta demokrasiye katkı sağlamak isteyen  herkese giderek, danışarak istişare ederek Türkiye’ye demokrasi getirecek halka görüşü getirecek, adalet çizgisinde doğru düzgün işler yapacak, sosyal belediyecilik yapacak belediye başkanlarımızı belirlemek amacıyla buradayız.Sayın vekilimiz Mehmet Ali Çelebi ile Hakkari’ye gelmekten çok büyük mutluluk duyduk burada olduğumuz için çok mutluyuz"

CHP’li vekiller daha sonra il ve ilçe yönetimi ile basına kapalı bir toplantı gerçekleştirdi.

2-666.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum