CHP'li Koparan'ın mutlu günü: Her şey çok güzel oldu

CHP'li Koparan'ın mutlu günü: Her şey çok güzel oldu

31 Mart seçimlerinde Hakkari Belediye Başkan adayı olan CHP İl Başkan Yardımcısı Metin Koparan görkemli bir düğün töreni ile dünya evine girdi.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

31 Mart yerel seçimlerinde CHP'nin Hakkari Belediye Başkan adayı ve CHP İl Başkan yardımcısı Metin Koparan, hayatını Yüksekova ilçesinde yaşayan Kayser Sevmez ile birleştirdi.

Koparan ve Sevmez çifti için Sümbül Mahallesi Gazi İlkokulunun bahçesinde görkemli bir düğün töreni düzenlendi

Sağdıçlığını CHP Hakkari İl Başkanı Aytekin Karahanlı'nın yaptığı düğüne Hakkari Ticaret Odası Başkanı Servet Taş, kentin kanaat önderleri,siyasi parti temsilcileri, iş adamları, Koparan ailesinin Hakkari, Van ve çevre illerde yaşayan yakınları ile çok sayıda davetli katıldı. 

Yerel sanatçıların sahne aldığı düğünde  davetliler, Kürtçe - Türkçe müzikler ve davul zurnalar eşliğinde gönüllerince eğlendiler.

Gelin ve damat 'Her şey çok güzel oldu' yazısının yazıldığı gelin arabası önünde basın mensuplarına poz verdi. 

Düğünün sağdıçlığını yapan CHP İl Başkanı Aytekin Karahanlı "Bu mutlu günümüzde bizi yalnız bırakmayarak düğüne katılan tüm davetlilere teşekkür ederim." dedi.

Gelin ve damadı tebrik eden Karahanlı genç içte ömür boyu mutluluklar diledi. 

foto-galeri-icin-tiklayiniz-005.png

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
3 Yorum