Bursa Konut Projeleri

Bursa Konut Projeleri

Türkiye'nin en büyük dördüncü şehri olan ve gelişmiş sanayisi ile göç almayı sürdüren Bursa, inşaat sektörünün de en hareketli olduğu şehirlerden.

Türkiye'nin en büyük dördüncü şehri olan ve gelişmiş sanayisi ile göç almayı sürdüren Bursa, inşaat sektörünün de en hareketli olduğu şehirlerden. Türkiye'nin en büyük sanayi kentlerinden olan Bursa, 2 milyona yaklaşan nüfusu ile her sektörden yatırımcı için cazip bir şehir olarak ön plana çıkıyor. Son yıllarda Türkiye ekonomisinin merkezinde yer alan inşaat sektörü için de Bursa önemli bir yere sahip. Bursa inşaat firmaları, inşaat sektöründeki gelişmeyle paralel olarak büyümekte. Uludağ'ın eteklerinde yer alan Bursa, sanayisinin yanı sıra doğal güzellikleri ile de hem yurtiçi hem de yurtdışından binlerce kişi için ev sahibi olmak için en çok tercih edilen şehirlerden biri. Kentsel dönüşüm projesinin hayata geçirilmesiyle tüm Türkiye'de büyük bir atağa kalkan inşaat sektörü, Bursa'da da büyük bir gelişim sürecinde. Son yıllarda sayısı her geçen gün artan Bursa konut projeleri, her kitleye hitap edecek standartlarla Bursa'nın farklı bölgelerinde inşa ediliyor. Yabancı yatırımcıların en çok tercih ettiği şehirler arasında İstanbul ve Antalya'nın ardından üçünü sırada yer alan Bursa'da 2018 Eylül ayında yabancılara bin 719 konut satıldı. Bursa’da inşa edildiği bölge ve sunduğu imkanlara göre fiyat farklılıklarının görüldüğü onlarca Projede Fırsat elde etmek ve karşılaştırma yapmak için projedefirsat.com sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Bursa Konut Projeleri Fiyatları

İnşaat sektöründe son aylardaki durgunluğun ortadan kalkması için devlet tarafından hayata geçirilen Türkiye İçin Kazanç Vakti projesi ve özel sektörün uyguladığı kampanyalarla son zamanlarda uygun faiz oranları ve ödeme planları ile ev sahibi olabileceğiniz Bursa inşaat projeleriyatırımcısını bekliyor. Bursa'da ilçelere göre büyük fiyat farklılıklarının görüldüğü konut projeleri; merkez ilçeler olan Nilüfer, Osmangazi ve Yıldırım'da yoğunlaşmış durumda. Deniz kıyısında yer alan Mudanya da Bursa inşaat firmaları için cazip bir ilçe.  Merkeze yakınlık ve konut tipine göre değişken fiyatları ile Bursa konut projeleri, konfor ve yaşam standartları ile İstanbul'un dev projeleri ile yarışır durumda. İstanbul – Bursa – İzmir otoban projesinin tamamlanmasıyla Bursa konut projelerinin daha da değer kazanması öngörülüyor.  Bursa'daki konut projeleri hakkında doğru ve en güncel bilgi için www.projedefirsat.com sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.