Boşanmak istediği erkeğin bıçaklı saldırısına uğrayan kadını çevredekiler kurtardı

Boşanmak istediği erkeğin bıçaklı saldırısına uğrayan kadını çevredekiler kurtardı

Denizli'de boşanmak istediği erkeğin bıçakladığı kadını, saldırganın elinden çevredekiler kurtardı. Kalabalığın darp ettiği saldırgan hastaneye kaldırıldı.

Denizli'de boşanmak istediği eşi Beytullah Ş.'nin bıçaklı saldırısına uğrayan Gülderen Ş., çevredekiler tarafından kurtarıldı. Kalabalık Gülderen Ş.'yi kurtardıktan sonra Beytullah Ş.'yi darp etti.

DHA'nın haberine göre, dün Hacıkaplanlar Mahallesi, Atatürk Caddesi'nde Gülderen Ş., boşanmak istediği eşi Beytullah Ş.'nin saldırısına maruz kaldı. Beytullah Ş. yanındaki bıçağı eşinin boğazına dayayıp, tehdit etti. Çevredekiler olaya müdahale etmek isteyince, saldırganın bir anlık dalgınlığından faydalanan Gülderen Ş. kurtulup kaçmaya başladı.

Beytullah Ş. peşinden koştuğu eşini saçından yakalayıp, yoldan kaldırıma kadar sürükledi. Ardından da elindeki bıçağı tekrar eşinin boğazına dayadı. Çevredekilerin tekrar müdahale etmek istemesi üzerine Beytullah Ş., Gülderen Ş.'yi sırtından bıçakladı. Bu sırada toplanan kalabalık bir esnafın dışarıda sergilediği kavanozları alarak Beytullah Ş.'ye fırlatıp durdurmaya çalıştı.

Eşinin elinden çevredekiler tarafından güçlükle kurtarılan Gülderen Ş., yakındaki bir markete götürüldü. Bu sırada sayıları giderek artan kalabalık, Beytullah Ş.'yi yere yatırıp, darp etti. Beytullah Ş.'yi linç edilmekten yine araya giren çevredeki kişiler kurtardı. Yaşananlar cep telefonlarıyla görüntülendi.

İhbarla olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Polis, Beytullah Ş.'yi gözaltına alırken, çevredekileri de sakinleştirdi. Bu sırada markette bulunan Gülderen Ş.'ye çevredekiler tarafından pansuman yapıldı. Gülderen Ş., ardından Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırılıp, tedaviye alındı. Gülderen Ş.’nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Denizli Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Beytullah Ş.'nin ise tedbir amacıyla bir süre yoğun bakım ünitesinde tutulacağı bildirildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.