Boşandığı kadına silahlı pusu kurup intihar etti

Boşandığı kadına silahlı pusu kurup intihar etti

Sinop'ta Fatih Kalafat isimli erkek, evinin önünde pusu kurduğu Sinem G.'ye ateş açtı. Sinem G.'nin yanındaki arkadaşı Ö.T. ayağından yaralandı, saldırgan aynı silahla intihar etti.

Sinop'ta arkadaşı ile birlikte pazardan dönen Sinem G., eski eşi Fatih Kalafat'ın silahlı saldırısına uğradı. Sinem G.'nin arkadaşı Ö.T. ayağından yaralandı, saldırgan intihar etti.

DHA'nın aktardığına göre olay, Sinop'un İncedayı mahallesinde meydana geldi. 50 yaşındaki Fatih Kalafat, Sinem G.’ evinin çevresinde beklemeye başladı. Bu sırada arkadaşı Ö.T. ile birlikte pazar alışverişinden dönen Sinem G.'yi gören Kalafat, saklandığı arabanın arkasından çıkarak tabanca ile ateş açtı. Sinem G. saldırıdan şans eseri yara almadan kurtulurken yanında bulunan Ö.T., ayağına isabet eden kurşunla yaralandı. Saldırgan Kalafat, kendi başına dayadığı tabancayı ateşledi.

Saldırgan Fatih Kalafat

Sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptığı ilk müdahalenin ardından Ö.T. ile durumu ağır olan Kalafat, ambulansla Atatürk Devlet Hastanesine kaldırıldı. Fatih Kalafat hastanede öldü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.