Bioderma Nedir?

Bioderma Nedir?

Bioderma, dermatologlar başta olmak üzere cilt uzmanlarının önerdiği dermokozmetik markasıdır. İçeriğindeki maddelerin cilt üzerinde test edilerek, cilde zararlı madde içermeden cildin onarılmasını sağlayan bir kozmetik markasıdır.

Bioderma, dermatologlar başta olmak üzere cilt uzmanlarının önerdiği dermokozmetik markasıdır. İçeriğindeki maddelerin cilt üzerinde test edilerek, cilde zararlı madde içermeden cildin onarılmasını sağlayan bir kozmetik markasıdır. Bioderma'nın birçok serisi ve bu seriye yönelik birçok ürünü bulunur. Cilt tiplerine göre farklı kategorilerde ürünleri olan bu markanın cilt sorunları için özel ürünleri bulunur. Bioderma'nın dermatologlar tarafından tavsiye edilmesi de markaya olan güveni arttırdığı için güvenilir bir şekilde ürünler kullanılmaya uygundur.

Bioderma Ürünleri Nelerdir?

Bioderma'nın cilt tiplerini ve cilt sorununa göre farklı ürünleri bulunur. Seri olarak kategorilere ayrılan bioderma ürünleri; sensibio, photoderm, atoderm, pigmentbio gibi ürünleri mevcuttur. Aynı zamanda seriye yönelik güneş kremi ve losyonu, vücut kremi, nemlendirici, makyaj temizleme ürünleri, yıkama jelleri, akne jeli, leke bakımı, tonik, köpük, çocuk ürünleri ve daha birçok ürünü bulunur. Cilt bakımına dair her ürünün bulunduğu bu markada cilt üzerine zarar veren bir madde içermez. 

Bioderma Kremleri Etkili Mi?

Bioderma'nın kremleri farklı isimleri ve cilt tipleri ile satışa sunulur. Sensibio serisi hassas ciltler için tercih sebebi iken aynı zamanda atoderm kremler atopiye meyilli cilt tipleri için uygundur. Atopik, kuru ve çok kuru ciltlerin sevdiği bioderma atoderm krem cilde yoğun bir nem verdiği için kuruluk hissiyatını en aza indirir. Böylelikle krem etkisi uzun süre cildi koruyarak nemlenmesini sağlar. Bioderma ürünlerini https://www.welldermo.com/bioderma sitesinden güvenle satın alabilirsiniz.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.