Beşiktaş, Giresunspor'u 1-0 mağlup etti

Beşiktaş, Giresunspor'u 1-0 mağlup etti

Spor Toto Süper Lig'de Giresunspor maçına kadar oynadığı üç maçta galibiyet alamayan Beşiktaş, şanssızlığını Karadeniz'de kırdı. Siyah Beyazlılar, Tayyip Talha Sanuç'un golüyle sahadan 1-0 galip ayrıldı.

Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında Beşiktaş, deplasmanda konuk olduğu Bitexen Giresunspor'u 1-0 mağlup etti.

Beşiktaş, 20. dakikada Weghorst'la penaltı atışından yararlanamadı. Tayyip Talha Sanuç, 34. dakikada şık bir röveşata ile ağları havalandırdı. Konuk ekip maç boyunca üstün oynamasına karşın; 90'da Oğulcan Çağlayan, Beşiktaş ağlarını havalandırdı. Ev sahibi ekibin gol sevinci kısa sürdü. VAR incelemesinin ardından pozisyonda ofsayt tespit edildi ve Beşiktaş sahadan 1-0 galip ayrıldı.

Üç maç sonra kazanan Beşiktaş, bu galibiyetle puanını 18 yaptı ve maç fazlasıyla lider Adana Demirspor'u yakaladı. Giresunspor ise 8 puanda kaldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.