Berk ailesinin mutlu günü!

Berk ailesinin mutlu günü!

Hakkarili Cihat Berk ile Elif Akbulut görkemli bir düğün töreni ile dünya evine girdi.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari'de Qeşuran Aşireti mensubu Saha Ölmez Madencilik'te işçilerden sorumlu şantiye şefi olarak çalışan Cihat Berk Marufan Aşireti Mensubu Abdürrahim Akbulut'un kızı Elif Akbulut ile dünya evine girdi.

foto-galeri-005.png

Berk çifti için Hedef Halı Saha Tesislerinde 17 - 18 tarihlerinde düzenlen düğün törenine, Hakkari'nin önde gelen kanat önderleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum örgütü yöneticileri Berk ve Akbulut ailesinin Hakkari, Van, Çukurca, Yüksekova'dan gelen misafirlerin aralarında bulunduğu binlerce davetli katıldı.

Sağdıçlığını Hakkarili Genç İş Adamı Hacı Hamdi Ölmez'in yaptığı düğün Ozan Şervan Ekibi sahne aldı. 

Damadın Babası Celil Berk düğün törenine katılan bütün davetlilere teşekkür etti. 

Gelin ve damada ömür boyu mutluluklar dileyen İş İnsanı Hacı Hamdi Ölmez mutlu günlerinde kendilerini yanlız bırakmayan tüm davetlilere teşekkür etti. 

Hakkari'nin gözde çekim ekibi olan CK Prodüksüyon tarafından çekimleri yapılan düğün renkli görüntülere sahne oldu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.