Belediye Karşıyaka TOKI'de yolları onardı

Belediye Karşıyaka TOKI'de yolları onardı

Hakkari Belediyesi doğalgaz çalışmaları kapsamında bozulan yolları onarmaya devam ediyor.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari merkez şehir içi doğalgaz boru hattı döşeme çalışmaları kapsamında bozulan yolların onarımını için çalışmalarını sürdüren Hakkari Belediyesi, bugün Karşıyaka Mahallesi TOKİ konutları içerisinde bozulan yolları onardı.

TOKİ içerisinde kilitli parke taşı ile kaplı olan yolların onarımı Belediyenin Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı yol bakım ve onarım ekipler tarafından beton dökülerek yapıldı.

Çalışmaları yerinde inceleyen ve denetleyen Belediye Eşbaşkanı Cihan Karaman, “Hakkari Belediyesi olarak kentimizin öncelikli problemlerini çözmeye devam ediyoruz. Bugün burada bu çalışmalarımızdan birini daha gerçekleştiriyoruz. Şuanda kentimize doğalgaz gibi önemli bir hizmet sağlanıyor tabi bu yapılırken yollarımızın çoğu kazılıyor ve bozuluyor.  Bizde Belediye olarak halkımızın mağdur olmaması için bozulan yolların onarımını gerçekleştiriyoruz.” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
5 Yorum