Belediye başkan adayı Epcim'den Er ailesine ziyaret

Belediye başkan adayı Epcim'den Er ailesine ziyaret

Hakkari Belediye Başkan vekili Cüneyt Epcim, Halife Derviş Mahallesi sakinlerinden Kanaat Önderlerinden Abdurrahman Er'in ailesi ve komşuları ile bir araya geldiler.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

AK Parti Hakkari Belediye Başkan adayı Cüneyt Epcim, kentteki ziyaretlerini sürdürüyor. Vatandaşlardan gelen talep üzerine aileleri ziyaret ederek, yeni yapılacak olan belediye projeleri hakkında bilgi verdi.

Başkan Epcim, Halife Derviş Mahallesi sakinlerinden ilimiz Kanaat Önderlerinden  Abdurrahman Er'in Ailesi ve komşuları ile bir araya geldi. Başkan Epcim, belediyenin bu güne kadar yapmış olduğu hizmetleri ve ayrıca  yeni yapılacak olan projeler hakkında detaylı bilgi verdi. 

Mahalle sakinleri ise, kentte yapılan hizmetleri ile alakalı memnuniyetlerini belirterek, bu hizmetlerin kesintisiz devam etmesini istediler. hqdc9497.jpgbwyh4441.jpgutph2722.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.