Başkan Demirci’den taziye teşekkür mesajı

Başkan Demirci’den taziye teşekkür mesajı

Durankaya Belediye Başkanı İsmail Demirci, 17 Kasım tarihinde geçirdiği kalp krizi sonrasında hayatını kaybeden damadı Yasin Özkan’ın taziyesi nedeniyle acılarını paylaşanlara teşekkür etti.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari’de yaşayan 38 yaşındaki  2 çocuk babası Yasin Özkan 17 Kasım Salı sabahı evinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetmişti.

Durankaya Belediye Başkanı İsmail Demirci genç yaşta kaybettiği damadı Yasin Özkan’ın taziyeleri nedeniyle acılarını paylaşanlar için teşekkür mesajı yayımladı.

Başkan Demirci mesajında,“Damadım Yasin Özkan’ı genç yaşta kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyiz. Taziyemiz boyunca bizleri yalnız bırakmayan değerli halkımıza, Başka Sayın Valimiz ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık ve Cumhuriyet Başsavcımız İsmet Çınar olmak üzere, telefon ve diğer iletişim yolları ile acımıza ortak olan herkese teşekkür eder şükranlarımı sunarım” ifadelerini kullandı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
4 Yorum