Başbakanlık Müşaviri Karan, Ak Ocaklar derneğine ziyarette bulundu

Başbakanlık Müşaviri Karan, Ak Ocaklar derneğine ziyarette bulundu

Başbakanlık Müşaviri Önder Karan Ak Ocaklar Hakkari İl Başkanlığına ziyarette bulundu.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Başbakanlık Müşaviri Önder Karan,  Ak Ocaklar Hakkari İl Başkanlığına ziyarette bulunarak Dernek Başkanı Fatih Özatak ve üyeleri ile bir araya geldi.

Ziyaretten çok memnun olduğunu dile getiren Ak Ocaklar Derneği Başkanı Fatih Özatak "Değerli büyüğümüz Sayın Önder Karan Beyefendinin İl Başkanliğımızı ziyaretleri bizleri ziyadesiyle mutlu etti.Kendilerini çalışmalarımız hakkında bilgilendirip istişarelerde bulunduk. Hakkari'de bundan sonra yapılacak her türlü çalışmalar için desteklerinin süreceğini belirttiler.  Ziyaretleri için kendilerine teşekkür ederiz" dedi. 

Hakkari'ye ilk defa geldiğini belirden Önder Karan ise; Ak ocaklar Hakkari şubesine gerçekleştirdiğimiz ziyarette arkadaşlarızla karşılıklı yapılan etkinlikler ve bundan sonra yapılacak etkinlikler ve projeler hakkinda bilgi alış verişinde bulunduk.Kendilerine çalışmalarından ve misafirperverliklerinden ötürü teşekkür eder başarılarının ve çalışmalarının devamını dilerim' şeklinde konuştu.

510896ad-eae2-4181-a840-0c12d59c7ec5.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.