Başak Demirtaş paylaştı: 2 yıl sonra, açık görüşten bir hatıra

Başak Demirtaş paylaştı: 2 yıl sonra, açık görüşten bir hatıra

Tutukluluğu 5 yılı aşan eski HDP Eş Genel Başkanı Demirtaş'ın eşi Başak Demirtaş, 2 yıl aradan sonra ilk açık görüşten fotoğraf paylaştı: Rehineliklerinin son bulacağı, iyi bir yıl diliyorum.

Eski HDP eş Genel Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın eşi Başak Demirtaş, 2 yol sonra yapılan ilk açık görüşten fotoğraf paylaştı. 

Selahattin Demirtaş'la çektirğirdiği son fotoğrafı Twitter'dan paylaşan Başak Demirtaş şu notu düştü: "Herkes için özgürlük ve adalet dolu bir yıl olsun. Selahattin ve arkadaşları, tam 5 yıl 1 ay 27 gündür siyasi rehine olarak hapisteler. Rehineliklerinin son bulacağı, iyi bir yıl diliyorum. Bu da iki yıl aradan sonra, yarım saatlik açık görüşten bir hatıra…"

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.