Ateş ettiği kuzeni kaçınca ahırdaki 4 ineği öldürdü

Ateş ettiği kuzeni kaçınca ahırdaki 4 ineği öldürdü

Samsun'da N.T. isimli kişi, evinde silahlı saldırı düzenlediği kuzeni kaçınca ahırda bulunan 4 büyükbaş hayvanı öldürdü.

Samsun'un Ondokuzmayıs ilçesinde N.T. miras anlaşmazlığı nedeniyle gittiği evde kuzeni N.G'ye tabanca ile ateş etti. Saldırıdan yara almadan kurtulan N.G. olay yerinden kaçınca, evinde yanındaki ahırda bulunan 4 büyükbaşı tabancayla öldüren N.T, jandarma ekiplerince yakalandı.

DHA'nın haberine göre olay, Samsun’un Ondokuzmayıs ilçesine bağlı Kertme Mahallesi’nde bugün saat 15.15 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre N.T, miras nedeniyle aralarında husumet bulunan kuzeni N.G’nin evine gitti. N.G. yaşanan tartışmanın ardından N.G’ye tabanca ile ateş açtı. Kurşunların isabet etmediği N.G, koşarak uzaklaştı. N.T. ise bu kez evin bahçesinde bulunan ahırdaki 4 büyükbaşı tabanca ile vurarak öldürdü. Olay yerinden kaçan N.T, ihbar üzerine çalışma başlatan jandarma ekiplerince kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. Soruşturma sürüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.